EMAG – Най-добрия онлайн магазин в България

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.

EMAG е определено най-добрият онлайн магазин в България. За момента много хора смятат, че той няма конкуренция. Скоро идва и Black Friday. Ето какво трябва да знаем за него:

logo_emag_1570087376

  1. Добре е да имаш актуализирано мобилното приложение на eMAG с най-новата налична версия. А също и да попълниш предварително всички свои данни в клиентския си акаунт, включително адреса за доставка – що се отнася до него, важно е да е попълен точно и на кирилица, без допълнителни разяснения и описания.
  2. За удобна и бърза поръчка на желаните продукти чрез опцията Плащане с 1 клик, можеш да запазиш своята кредитна/дебитна карта в акаунта си. Така на Black Friday ще заплатиш поръчките си сигурно и бързо.
  3. Поръчаните продукти, предлагани от eMAG, ще можеш да получиш в избрани куриерски офиси и клонове на „Български пощи“. А, имаш също и опцията за доставка до посочен адрес, като куриерите ще качат до врата всичко, независимо от размера му. Възползвай се и от възможността на провериш пратката си при доставка – предоставяме ти това право. Куриерът ще те изчака, за да се увериш, че получаваш в изряден вид точно това, което си поръчал/а.
  4. Продуктите, предлагани от Marketplace търговци, които продават стоките си на eMAG.bg, са доставяни от съответния търговец и куриерската фирма, с която той работи. Ето защо не е възможно да ги вземеш лично от офис на куриер. Цената за доставка е описана при финализиране на поръчката или в профила на съответния търговец. До него можеш да стигнеш чрез линка „предлагано от име на търговеца“ в продуктова страница на всеки продукт.

ПАЗАРУВАЙ ОТ ЕМАГ СЕГА